Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
szerintem a vga melegszik túl egyébként. És lehet, hogy akkor jön csak elő, ha húzva van a proci/ram, mert kevésbé lesz szűk keresztmetszetes a rendszer és a vga jobban van terhelve. Ezt viszont csak sok teszteléssel tudod kideríteni.
Nekem pl. segített egyszer, hogy kézzel is mértem a vga kártya hőmérsékletét. A NYÁKra finoman rátettem a kezem, miközben futottak benchmarkok. Amint hozzáértem, azonnal lekapcsolt a rendszer. Ezzel tudtam bizonyítani, hogy nem hibátlan a kártya, és cserélték is... -
Воланд
titán
Akkor szed le (Driver Sweeper ) és tegyél vissza egy régebbit. Vagy nézd meg, hogy mikori az utolsó visszaállítási pont, elméletileg kellene lennie egynek a driver telepítés előttről.
Nincs mit!
-
dudi
senior tag
nem a 74 fok a gond, hanem lehet, hogy a többi alkatrész (fet-ek) e hőfokon túlmelegedhetnek, és ezért fagy. próbáld meg, hogy 100%-on hajtod a ventit, és úgy játszol. Ha nem fagy, akkor gyenge a hűtés tervezése.
és emellett szerintem mindent végy vissza mindent bios alapra (proci és memória is!)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest