- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
szerintem a vga melegszik túl egyébként. És lehet, hogy akkor jön csak elő, ha húzva van a proci/ram, mert kevésbé lesz szűk keresztmetszetes a rendszer és a vga jobban van terhelve. Ezt viszont csak sok teszteléssel tudod kideríteni.
Nekem pl. segített egyszer, hogy kézzel is mértem a vga kártya hőmérsékletét. A NYÁKra finoman rátettem a kezem, miközben futottak benchmarkok. Amint hozzáértem, azonnal lekapcsolt a rendszer. Ezzel tudtam bizonyítani, hogy nem hibátlan a kártya, és cserélték is... -
Воланд
titán
Akkor szed le (Driver Sweeper ) és tegyél vissza egy régebbit. Vagy nézd meg, hogy mikori az utolsó visszaállítási pont, elméletileg kellene lennie egynek a driver telepítés előttről.
Nincs mit!
-
dudi
senior tag
nem a 74 fok a gond, hanem lehet, hogy a többi alkatrész (fet-ek) e hőfokon túlmelegedhetnek, és ezért fagy. próbáld meg, hogy 100%-on hajtod a ventit, és úgy játszol. Ha nem fagy, akkor gyenge a hűtés tervezése.
és emellett szerintem mindent végy vissza mindent bios alapra (proci és memória is!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest