Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ermac
tag
Tegnap raktam fel a legújabbat, előbb poroltam meg kicsit a cuccokat kábeleket vga ki-be portalanítás, majd ha lesz netem nyomatok egy bios frissítést is feltéve ha van újabb, még max annyit tudok tenni hogy beszerzek új sata kábeleket hátha az mivel hdd sentinel nem talált hibát 97 % ssd kondi ami a smartból ered de ez se hiba ezek ilyenek, nemtom honnan tudjam h mikor nem fog kékhalálozni, elég ritkán tolja asszem annó lan kártya driverét nézegetve állandóan fagyott, legújabb driver felrakásánál is most azt még nem próbáltam...valami más esetleg mi lehet ez.. ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Üzleti előfizetők hirdetései
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest