Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Akciókamerák
- Milyen házat vegyek?
- Micro Four Thirds
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizzard
aktív tag
válasz
CoolMan
üzenetére
4 magosítva megy már kb 1,5-2 éve mióta összeraktam ezt a konfigot, nem hiszem hogy ez lehet a baja, akkor valószínűleg a kékhalálos restart után is kéne fagynia vagy újraindulnia, de most is pl csak reggel volt kékhalál. De azért majd visszaállítom 2 magosra a biztonság kedvéért.
Memória tesztet végigfuttattam Memtest-el pár napja, nem talált hibát.
Igen, 1333-on mennek a RAM-ok, pedig elvileg 1600-asok, de korábban próbáltam áttenni 1600-ra, viszont olyankor hibázott a Prime95, 1333-on hagyva viszont nem. Igaz nem szórakoztam feszültség emelésekkel a BIOS-ban, lehet hogy ki lehetne okoskodni valami olyan szintet, amit frankón elvisz, per pill minden Auto-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest