- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Highlander_
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat!
Megnéztem a hőmérsékleti adatokat, kiderült hogy a processzor elérte a maximum terhelést (79fok)
Valószínűleg ez volt a gond. Úgyhogy hét év után rászántam magam, úgy ahogy van darabjaira szedtem az egész masinát és kitakarítottam belőle a hosszú évek szennyét. Kapott hőpasztát a CPU meg a GPU is, most már nincsenek újraindulások, se sípolások indításkor. -25 fokot javítottam a CPU hőmérsékletén, most nem megy feljebb 59 foknál.Véleményem szerint a sok dump üzenet meg csak kifogás volt, valsz a rendszer nem tudja hogy hőterhelés okozza a problémát. Nem tudom mennyire károsodott a CPU az évek alatt, és noha úgy is venni akarok egy jobbat, örülök hogy időben rájöttem hogy mi a bibi, annak ellenére is hogy fél napom ráment.
Úgyhogy takarítsatok rendszeresen ti is srácok! Évente egyszer legalább kifúvatni a koszt, két évente új paszta, így olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topic
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest