- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemot
csendes tag
Sziasztok.
Épp játszottam a gépen egy játékkal amikor a gépen kék halál majd resetelt állandóan, de nem, bírt elindulni. Talán valami system dump-ot írt ki, de hamar elkapta és jött a reset, így nem tudtam elolvasni.
Asrock B75 Pro3 alaplap 24 hó gar.
Chieftec CTG-500-80PB OEM táp 36 hó gar.
Intel Core i5-3470 processzor 36 hó gar.
Patriot 8GB DDR3 1600MHz PSD38G16002 memória 60 hó gar.
Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM DVD író 24 hó gar.
Sharkoon Vaya Value 4044951011704 számítógép ház 24 hó gar.
Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez 24 hó gar.
Itt az összeállítás a gépen még nincs 1 éve hogy vettem, de lehet csak a windows szarakodik win7 van rajta illetve van egy wdc sata vinyó is csatlakoztatva egy átalakítóval a géphez.
Mivel ez az egy gép van gondoltam jobb ha írok, mert ha nem szoftveres galiba van akkor hamar megszívom, van valakinek ötlete mi a hiba, eddig most még jó. Annyit csináltam az indítás előtt, hogy lehúztam a sata vinyót. Az alaplapon van egy hűtőbora ami elég takarosan meleg volt, vártam egy kicsit míg meghűl minden meg levettem az oldalát a gépnek. Szerintetek várjak ha jön következő hiba akkor win reinstall vagy lehet valamilyen hardveres hiba? Mondjuk nem tudom miért nem tudott újraindulni se (Eddig szerencsésen mindig elkerült a kékhalál.)
Azt nem tudjátok pl. ha hardveres a hiba és mondjuk az alaplap tesz tönkre valamit akkor a garancia él pl a procira, memóriára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest