- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyó83
tag
válasz
_DiEGO_ #1870 üzenetére
Hali.
Nos..Úgy emlékszem, hogy igy raktam fel a rendszert ahogy irtad. csak az ssd volt bedugva, de nem 100%!!
Igen mind satás vinyó amim van
Milyen tipusúak? hűha... van 2 db maxtor, 2db WD meg az ssd ami kingstone. Mondjuk az egyik maxtor az kb 7-8 éves, és eddig azon voltak a játékaim, de a kékhalálok után átpakoltam másik vinyóra, de ott is csinálta... Azt hol tudom pontosan megnézni, hogy AHCI módban futnak-e a vinyók? van erre valami progi? A bios-ban úgy van most, hogy sata mod : IDE , de az amd ahci rom : enabled állapotban van... csak igy hajlandó működni a gép.
Az SSD az az első portban van.. SATA0 vagy SATA1-ben, erre emlékszem, hogy abba dugtam ami az első volt.
Majd holnap megnézem, hogy mit tudok kezdeni a reinstall részével.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest