Aktív témák
-
_az
senior tag
persze, hogy nem kell... de engem már az is zavar, hogy ott van az, hogy lehet!
bár a kiskutyás viszi nálam a pálmát...
tudjuk hogy a kölyökkutyák bundája nagyon bársonyos. és ugye a papírt is úgy reklámozzák, hogy bársonyos.a vicc jut eszembe, mikor az erdőben wc-t építenek és a medve a nyúllal törli ki a seggét...
-
_az
senior tag
a nap szellemi csúcspontja
erről nekem egy kérdés jut az eszembe. nagyobb üzletekben szoktam ezt látni. van valami márkanév, ami azzal tűnt nekem fel, hogy egy igazi kiskutya (labrador, retriever, ilyesmi) fényképe van a csomagoláson.
mégis hogy jön egy bársonyos kiskutya a wc-papírhoz? olyan puha a papír, mintha egy kiskutyával törölném? nabázze...
Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest