- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- HP notebook topic
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Hmmm, úgy látszik, még ezt sem érted meg. Akkor megpróbálom a te szinteden. Igen, beszóltam. Konkrétan lehülyéztelek. Igen, hülyének tartom azt, aki egy pillanatig is komolyan veszi ezt a topiknyitást egy ilyen nyitó hsz. után. Ez így már érthető a számodra is? Mert sajnos egyszerűbben nem megy. Azért a többség megértette, szóval lehet, hogy mégis neked jár a sajnálat.
Persze, toljad!
-
Gambit
őstag
válasz
Mrs. Lovett #76 üzenetére
Erre szerintem sokkal praktikusabb a külön illatosító. Vagy az illatosított wc-fertőtlenítő.
-
Gambit
őstag
Köszi, hogy ezzel a posttal tanúbizonyságot tettél az intelligenciádról.
Igen, teljesen komolyan gondolom. Mint ahogy szinte éreztem is, ahogy megnőtt az ePenis-em. Azért kicsit sajnállak ám...
dragon: Neked is külön köszi, hogy megtapsoltad. Igaz, hogy rólad mindenki tudja már, hogy sötét vagy, mint az alagút éjjel, de azért jól esik, hogy ezt megerősíted időnként.
-
Gambit
őstag
válasz
Mrs. Lovett #65 üzenetére
Akkor úgy tűnik, ma már a slozipapír is, olyan, mint a kolbász. Addig jó, amíg nem tudod, hogy készül.
-
Gambit
őstag
Nem biztos, hogy a kép arra utal, hogy gyereket kell bele csomagolni. Lehet, hogy azt akarja sugallani, hogy ezzel törölheted a baba s.ggét is, mert olyan puha. Vagy másképpen olyan puha, mint a baba bőre. Engedd szabadon a fantáziád, mert ezzel a papírral megkapod a szabadság érzését is.
-
Gambit
őstag
Nos, a téma adott.
Örömmel tapasztaltam, hogy még nincs ilyen topic, így én most megnyithatom, és ezzel is hozzátehetek pár millimétert az ePenis-emhez.
Akkor lássuk. Én most morana prémium 3 rétegű papírt használok, mert megérdemlem. De biztos jó a zewa is.
Írjátok le ti is, hogy mit használtok naponta, és én majd kommentelem, hogy milyen király.
Köszi a figyelmet!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest