Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Van még a caffé crema ami a lungo duplája. Durvábbra őrölt világos pörkölésű kávéból főzik, emiatt nem túl elterjedt. Ha lenne rá szabály, akár lehetne próbálkozni vele, de hogy hány milliliter, hány másodperc, hőfok, nyomás, stb. homályos. Mekkora vízhozamú gép kell ahhoz, hogy egyáltalán lefolyjon 25 mp alatt 180 ml?
-
Nibiru
tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Ez már nekem is eszembe jutott és ki is próbáltam otthon de nem volt jó úgy sem. Túl gyors volt a lefolyás és elveszett a kávé ízének nagy része és olyan savakat éreztem amit alig vettem észre ha ugyanabból a kávéból espressot húztam. Égett gumit pont nem éreztem, de azt szerintem kávé válogatja. Vagy az volt az oka, hogy az én gépem kazánja kicsi, és egy dupla után a hőmérséklet folyamatosan és drasztikusan csökken a csapolás alatt. Könnyen lehet, hogy az is baj volt. De mindegy, úgysem akarok olyat inni. Dupla ristretto, na az való nekem. ;D
#77296: Nyilván nem a szó legszorosabb értelmében írtam.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest