Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SoundON
üzenetére
Hát igen... Nekem is hasonló élményeim voltak. A barista hölgy kifejezetten kedves, közvetlen, és úgy tetszik, imádja az egészet.
Per Nordby +-20: amikor kinyitottam a tasakot, és megszagoltam, az első benyomásom az volt, hogy olyan, mint anno a Monterosa Yirga - persze ez már nem tegnap volt, hanem akor, amikor még a Memories-ban összefutottam Erberling Judittal... Ízre persze nem annyira lehet ilyen távlatból bármiféle összehasonlítást tenni. Az akkori és mostani benyomásaim alapján viszont a Monterosát keresném inkább.
Egyébként a By Beans árul Le Piantagioni kávékat is, azokból eddig kettő a kettőből ízlett jobban, mint a +-20. A Harenna pl. egy nagyon testes, szinte földes, sűrű, nem "üde", ízgazdag kávé.Másik: ma megkóstoltuk az Impresso brazil sweet collection-jét. Ez viszont rendben van öliggé. Kedvesem első mondata a tejeskávéjára (~flat white): "Úúúú, ez nagyon finom! Hú, ez simogat!"
Aztán persze toltam belőle egy pucér duplát. Finom, édes, vannak savai, de nem "lógnak ki" az ízharmóniából, a savak inkább bogyósokhoz hasonlítanak, nem citrusos. (A webshopjukban nem láttam ezt.)
[link] - ...miért nem sikerül "köpésmentes" pucért csinálnom a 15g-os VST-vel?...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektronikus zene topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest