Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
Surda-
üzenetére
Én nem iszok amúgy szójatejet, én is laktózérzékeny vagyok, sima laktózmentes tejet iszok, abból is a Lidl félét,mert annak egészen tej íze van,nem olyan émelygős.
Amúgy eddig nekem a tejhabhoz ez vált be leginkább, de mostanában meg túlságosan habossá vállik,bár ezt azóta tapasztalom,amióta egyszer tűvel piszkálgattam a fúvókát,hogy ha van beleragadt tej,az jöjjön ki.A Hofi viccet én is imádom, nekem is mindig ez jut eszembe.
))Én a Gaggia Babymnél azt vettem észre, hogy ha az eredeti hosszú fúvókával gőzölök,akkor túl keménnyé válik a tejhab, bár szép buborékmentes lesz,de kemény. Ha korábban hagynám abban,akkor meg nem lesz elég meleg a tejhab.
Ha leveszem róla a fém hosszú fúvókát, akkor viszont ugyanaz a tej, ugyanannyi a kiöntőben, szinte teljesen tejszerű marad, nem éri el a kívánt krémes, tejszínes állagot,ami jó lenne egy latte kiöntés gyakorlásához.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
))