- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
minas
aktív tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Nekem tetszik a videó, az kár, hogy nem mindegyik módszer szerepel benne, ami eredetileg prezentálva volt. Én kifejezetten filterkávé barát vagyok, kevésbé van benne számomra olyan infó, amit ne tudtam volna, de mégis szívesen néztem a filmet.
A kommenteket még nem olvastam el
.
Tudomásul kell venni, hogy nálunk jellemzően a hiperek téglái, kicsit jobb esetben szemeskávéi "dívnak". Ez az igény a többségnél, ez A "kávézás". A módszerek is hasonlóan korlátoltak. Aki nem kóstolt/próbált mást és nem is nyitott rá, azoknál kár másról beszélni, vagy kár videót mutogatni. Őket meg kell hagyni abban a boldog tudatlanságban, hogy az a jó, amit iszik, amihez szokott.Jellemzően egyébként azoknak a legnagyobb a szája kritikában, akik igénytelenek és/vagy ruppótlanok, hogy egy jóféle kávézóban legalább kipróbáljanak mást is az általuk megszokott és jónak hitt kávénál/módszernél.
-
ronin s8
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
A kommentek érdekesek, maga a videó szimplán csak jó. Ennyi suttyómagyar díszparasztot én még az életben nem láttam összegyűlni, mint a videó alatt.
Nem kell ezeknek jó kávé, csak üssön!
Szerintem ez egy reális körkép arról, miért nem lesz itt rendszerváltás sosem. Mert ezeknek nem kell. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Nem kell ezeknek jó kávé, csak üssön!
Szerintem ez egy reális körkép arról, miért nem lesz itt rendszerváltás sosem. Mert ezeknek nem kell.