Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
sortiefish
üzenetére
Megnyugtatò kb. ennyi szerintem...

-
kk831228
addikt
válasz
fragola.6035
üzenetére
Ja, akkor csak unatkozol...

. -
kk831228
addikt
válasz
fragola.6035
üzenetére
Úh, ez jò kis fejlesztès...
. Mikor lesz gyártôsoron, kb....?? -
kk831228
addikt
válasz
Sinisi
üzenetére
Csokisakat kòstoltam de nekem a gyümisek jobban tetszenek...
Nem azèrt használok szimpla szűrőt, mert az jobb eredmèny tud, hanem azert, mert nincs kedvem 22 g kávèt letolni egyedül... Az egy dolog, hogy nèha èn is kettőt is megiszom...

Megvan a szimplához a cucc, ìgy inkàbb azzal pròbàlkoznèk...

Viszont a palmtamp akkor felejtős lesz... -
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Kezd alakulni a szett, de soha nincs vège persze...

Megvan a Tunning GC, + egy Iberital daràlò. ( ezt kell majd leghamarabb lecserèlni, mert unon a mèregetèst mindig...)Lenne egy kèt kèrdèsem a hasonlò gèppel rendelkezőkhöz... :
Van Lm copy szimpla szűrőm, meg a hozávallò tamper stb. 8.5g - al pròbálkozom, nem tudom hogy kb. jò - e ez a mennyiség...??

A másik dolog a tamper. Ehhez a szimpla szűrőhöz van - e palmtamp..? Jò lenne a tamperolás "vàltozòt" is kizárni... ☺️
Ja, ès most fogy el pont a paljoc kávè ês kellene valami gyümis vonal, csak most mástòl pròbálnèk ki valamit...??

-
kk831228
addikt
Na ki elől hoztam el a GC - t, jòfogásròl...?? 🤔
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kk831228
addikt
válasz
Zsiráfnyál
üzenetére
Áá, nehogy azt hidd, kb. egy hónapig lesz a brikka... Vagy még addig se...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kk831228
addikt
Megy lefelé az új GC ára, MM-be 85000...

-
kk831228
addikt
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Igazából mindkettőtöknek igaza van... Annyi hogy te más szemmel nézel erre a dologra... Megveszed, működik, hozza amit elvársz, onnantól kezdve mem foglalkozol vele... Én is így vagyok vele... Mivel nem vagyok annyira benne nem szerelgetem stb... Megértem fragola_6035 álláspontját is mivel ha ennyi pénzt kiad az ember, az legyen precíz hozzáertő szemmel is... Én pl. autóknál vagyok így, ahogy néha szerelgetünk ismerősökkel, bele látunk a lemezek alá, látjuk a megoldásokat stb... Engem is kiakaszt ha látok egy gagyi megoldást egy újabb autónál is, hiába működik hibátlanul, mégis zavaró és nem látom benne hogy ugyanannyi km-t kibírhat mint egy másik autóba ugyanaz az alkatrész... Ráadásul sajnos már a drágább autóknál is megjelent nagyon a fillérb..ás...
Mások az elvárások, ennyi... Általába annak a jobb aki lesz..ja ezeket a dolgokat és nem foglalkozik vele...
Persze attól léteznek ezek a dolgok csak nem vesz az ember tudomást róla... -
kk831228
addikt
Lecsapnám egyből...
[link] -
-
kk831228
addikt
válasz
Surda-
üzenetére
Nrm tudom, de hogy mindenűtt ezt nyomják...
Szerintem még gyümölcs levek közelebb állnak a 100%-hoz... Nagyon finomak amúgy, viszont az áruk...
szerintem úgy vannak vele hogy ilyen helyeken ellehet adni ezeket is... Valljuk be ilyen helyekre nem a csórók járnak, nem hiába vannak a belvárosba mind... Úgy vannak vele aki 4-500 ft-od kiad kávéra az megveszi azokat is... -
kk831228
addikt
[link] Nagyon nagy....

-
kk831228
addikt
-
kk831228
addikt
válasz
fragola.6035
üzenetére
Miket találsz te...
Én amikor kimegyek ilyen piacokra amire mondja valaki hogy milyen fasza cuccokat vett, kimegyek és ló.. sz sincs sose... 
-
kk831228
addikt
Amatőr vélemény szigorúan: Múltkor vettem paljoc fórumtárstól egy csomag CM-et, meg egy csomag Etióp Yirgát... Sajnos nem tudok hőfokot állítani ezért nem mérvadó a véleményem... Mindkettő kellemes, de nekem valahogy most a gyümis vonal jobban bejön... Yirga nagyon finom, szerintem valami hasonlót fogok venni legközelebb is...

Mit érdemes még kipróbálni gyümisből, PY-tól??

-
kk831228
addikt
válasz
excalibur36
üzenetére
-
kk831228
addikt
Köszönöm a tippeket!!
Végül a double shot lett... Profi elkészítés!! 550 ft espresso naked : Parci
Nem csak duppla van... -
kk831228
addikt
Westend vagy Keleti pu. kozelébe van jó kávézó??
-
kk831228
addikt
Miért van az hogy a csapolás végén elfogy a nyomás... Végén már alig folyik...
[link] -
kk831228
addikt
Na megvolt a szimpla teszt az LM klón szűrővel... Elsőre se lett semmivel se rosszabb az eredmény, mint dupplával... Persze lehet a duppla is semmi amit csinálok de az már más tészta... Így már nem értem hogy miert mindíg az a ajánlás hogy inkább dupplát csapoljunk előbb mert az egyszerűbb...
Ha meg van a normális szűrő/tamper akkor ugyanaz... Persze a gyári Gaggia szimpla tényleg használhatatlan... Mondtam is az expolygon-ba az eladó srácnak hogy azt nem lehet megtömöríteni normálisan... Erre nagyképűen mondta hogy túl van bonyolítva ez a szűrő dolog, mert hogy kellő barista hozzáállással meg lehet csinálni. Próbáltam magyarázni hogy szar a kiképzése a gyárinak de láttam hogy esélytelen... Meg hogy Gaggia-val nem is lehet normálisat húzni , na nem is erőlködtem tovább...
Olyan nagy arca volt és kb. fogalma sincs ezekről a dolgokról... -
kk831228
addikt
Üdv!!
Rendelni szeretnék egy lm klón szimpla szűrőt + egy csészés kifolyót Gaggia-hoz. Ez jó lehet a szűrőből: [link] Ez 7g-os ??
-
kk831228
addikt
válasz
fragola.6035
üzenetére
Hát sajnálom, pedig egy jó presszót elfogyasztottam volna egy fagyi mellet... Ott eddig is trafik volt nem?? Nem igaz hogy nem volt elég csak az a fele... Kicsit már komolyabban gondolkozok én is valamin...
-
kk831228
addikt
válasz
fragola.6035
üzenetére
Na, gratula...!! Beindul a biznisz...
-
kk831228
addikt
Egy Gaggia Classic, régebbi, pidelt, "rezes"...
Vagy az Evo se rossz amit kínálnak...
+ kell egy daráló...Azért BPityu szettje is karcolgatja a 4-500-at újonnan...

Persze hogy el van vele...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Legjobb tényleg ha megnézed a" búcsút" előbb... Akkor lesz egy kis viszonyítási alapod...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

😏

. Mikor lesz gyártôsoron, kb....??

Mások az elvárások, ennyi... Általába annak a jobb aki lesz..ja ezeket a dolgokat és nem foglalkozik vele...