Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ketchup2020
lelkes újonc
válasz
dugynok
üzenetére
Ez tényleg nem szép. De az a baj hogy igazán nem nagyon van minőségi alternatíva, a brikkána és még az igazi Kotyogó kávéfőzőnek van nyomásfokozó a megoldása. Az ősszes tőbbi ugyan az csak annyi a különbség hogy az inox kivitele szebbek. De semmi plussz.
Vagy van egy két extra horror pénzért (9Barista, Belman, stb... ) -
-
soldier2
őstag
válasz
dugynok
üzenetére
Nem gyártják máshol, így annyiban választhatsz, hogy megveszed vagy nem
. Volt egy mélyrepülés, én még abból a korszakból fogtam ki egy hibátlan kétszemélyest, de egy ideje újból kevés a panasz, szerintem vedd meg bátran. Azt tudnod kell, hogy eléggé zabálja a kávét (a másik brikka is), és nem tudsz vele fél adagot készíteni.
U.i. A hardcoreban is ok a Brikka. Legalábbis nem olyan régen még az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Volt egy mélyrepülés, én még abból a korszakból fogtam ki egy hibátlan kétszemélyest, de egy ideje újból kevés a panasz, szerintem vedd meg bátran. Azt tudnod kell, hogy eléggé zabálja a kávét (a másik brikka is), és nem tudsz vele fél adagot készíteni.
Mr.Csizmás