Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Gamepad
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
body007
üzenetére
vagy ha nem, akkor azt mondja, hogy ez:
- savanyú
- keserű
- sz@rÉs ezt még egy sötétebb pörkre is, mert ennél sötétebbhez, robustásabbhoz, automatáshoz, "kommerszebbhez" van szokva.
Majdnem lendületből beleugrottam a puckscreen-be, hogy azért ne legyen már a kezdő szett része, de nem tudom hogy egy kevésbé egyenletes vízterítésű gépen mennyit segít, lehet, hogy pont ott tényleg jelentőset..
más:
szerintem életem első flatWhite-ját fogyasztottam a napokban ami ízlett (beleértve a kávézós élményeket is) - nem az volt az érzésem, hogy kár volt beleönteni a tejet, vagy azt, hogy "ja hát nem is rossz ez", hanem konkrétan hozzáadott a kávéhoz, ami egyébként egy Kapucziner Etióp Sidamo (filter pörk) volt. Mondjuk ebben lehet az is segít, hogy már 70 dekát megittam belőle espresso-nak és nagyon kiismertem
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- C# programozás
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MILC felhasználók szakmai topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás