- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
body007 #9797 üzenetére
vagy ha nem, akkor azt mondja, hogy ez:
- savanyú
- keserű
- sz@rÉs ezt még egy sötétebb pörkre is, mert ennél sötétebbhez, robustásabbhoz, automatáshoz, "kommerszebbhez" van szokva.
Majdnem lendületből beleugrottam a puckscreen-be, hogy azért ne legyen már a kezdő szett része, de nem tudom hogy egy kevésbé egyenletes vízterítésű gépen mennyit segít, lehet, hogy pont ott tényleg jelentőset..
más:
szerintem életem első flatWhite-ját fogyasztottam a napokban ami ízlett (beleértve a kávézós élményeket is) - nem az volt az érzésem, hogy kár volt beleönteni a tejet, vagy azt, hogy "ja hát nem is rossz ez", hanem konkrétan hozzáadott a kávéhoz, ami egyébként egy Kapucziner Etióp Sidamo (filter pörk) volt. Mondjuk ebben lehet az is segít, hogy már 70 dekát megittam belőle espresso-nak és nagyon kiismertem
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest