- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Használt VGA / videókártya ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
válasz
RetepNyaraB #9613 üzenetére
Jah nem is azért írtam, hanem még nagyon kezdő vagyok és tanulni szeretnék, tökre rossz, hogy senki sincs ismerettségbe aki megtudná állapítani, hogy amit lefőzök az jó vagy sem. Mármint az nyílván meglehet állapítani, hogy nem ízlik, de hogy ez csak azért van mert a kávé fajtája nem jön be az illetőnek vagy mert én csinálok valamit rosszul.
Tehát a robuszta keserűbb? Ar arabica meg savanyúbb? És ha egyiket sem szeretném, plusz kicsit legyen könnyedebb vizesebb akkor mit tegyek?
#9612Nimda: Én egyelőre próbálom a 14 gramm-ból a 28g-t kihozni és nem nagyon hagyom tovább folyni. Én azt hittem ha tovább hagyom folyni pl 40g-ig akkor még rosszabb, keserűbb lesz az íze, mert ha jól értettem ilyen videókban a világosabb rész a végén már azt adja.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest