Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát ez jó példa arra, hogy közel van, de a Kapuczinerrel szemben, aki a blendjeinek a palettáját úgy építi fel, hogy legyen 8000 Ft/kg-os kávéja, a Kávékalmár 12000 Ft-tól indul, s csak arabika van mindenben.
Előbbiben a tiszta arabika kávékből is találsz 9600 Ft-ért, s felfelé.
Másfelől az alapkérdés a pörkölés, a győriek bécsi pörkölést mondanak, a szentendreiek sötét pörkölést. Hogy ez mennyire van közel egymáshoz, azt nem tudhatom, csak az, aki rendszeres fogyasztója volt mindkettőnek. Az eddig olvasott definíciók szerint a sötét inkább az olaszra utal, a bécsi a közepesre, nem?
Nem tök ugyanazt keresem, de most nem akarok kísérletezgetni, s meglepődni az esetlegesen teljesen máson. 2 éve kipróbáltam pl. a budakalászi X-Presso Coffee pörkölőt, s bár minden tiszteletem az övék, de annyira más volt, amit ott kaptam, s nagyon távol áll az én ízlésemtől.
Az esztergomi cég legalább olvasatra konvergálónak tűnik.
A te definíciód szerint kb. egy halmazba tartoznak a győri ízek és a szentendreiek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest