- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy belépőszinten kb minden gép nagyjából azonos: kis thermoblock-os kazán, pár másodperc alatt üzemmeleg, nyomásfokozós gyári kosár, 10-15 bar nyomás, múanyag két kifolyós kar.
Az, hogy milyen tejhabra képes, vagy mekkora a víztartály nagyjából szintén lényegtelen az ital minősége szempontjából - valahogy mindegyik megmelegíti a tejet és az integrált fejjel habot is képez.
Ezért nehéz jót/jobbat/elég jót ajánlani.
Amit linkeltél: jó lehet, a 20bar lényegtelen - a többi amit néztél 3,5 bar-on azok filter kávé/szarvasi klónok szerintem
Ami miatt szerintem nem a legjobb a fenti, az az érintőgombos megoldás, itt egy mechanikus szerintem előnyösebb - ha vizes lesz, vagy kontaktos, egy kapcsolót nem gond cserélni, ha az érintőgomb meghal, akkor esélyes, hogy totálkár.
A fentiek miatt ebben a szegmensben leginkább a garanciára figyelnék, amit linkeltél csak 12 hó, most emag-on van 1 év extra gari pl erre a Sencorra, így már három év garival szerintem nem rossz.
Most nézem, hogy mennyire elmentek itt is az árak, ilyen belépő DeLonghi-k 40k körül mennek..
-
aradebil2
senior tag
Hát figyelj, onnantól kezdve hogy nem babból őrölsz frissen, nem nagyon van mit és hova ajánlani. Legjobb esetben is egy héten belül a darált kávé összes aromája elszáll. +Választék sincs, hogy kávét lehessen ajánlani az ízlésednek megfelelően. Marad a convenience és az ár/érték arány. Egyébként meg kotyogo lenne az ajánlott, de azt élből elutasítottad. És az nem a prosumer kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged