Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
adamkaa777 #9035 üzenetére
Én tegnap kaptam kézhez a (használtan) vásárolt "új" kávégépemet (21 éves!
), ma reggel fel is avattam. Így eladóvá vált a négy hónapos Blitzwolf CMM2 gépem: hátha érdekel? Ha igen, keress meg pü, légy szíves. Vannak elég jó utólagos cuccaim is hozzá (hekkelt naked kar IMS szűrővel és magasítóval, fanyelű fém tamper...).
Kb. egy hónapja beszereztem egy Dedica-t. Nekem komoly csalódás volt: előrelépést reméltem ehhez képest, nem is kicsit... és nem lett. Semekkora előrelépést nem hozott.
-
válasz
Oh! Meglepetés! Vegyél flairt, az sok szempontból végállomás, ha szeretsz vele pepecselni. Hozzá egy kingrinder K6 őrlő, pl.
-
kmarci25
veterán
válasz
Akkor Dedica. Az van (talán még) ilyen árkategóriában. Vagy Stilosa. Nézegess a youtube-on (Tom's coffee corner) vannak videói mind a két gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest