- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
koxkids #6951 üzenetére
ezt nagyon megjegyeztük, de amikor gyorsan kell, nincs "idő" rendelni-utána járni, és azért akar az ember mégis valami minél jobban tűrhetőt inni na ezért próbálkozik az ember mégis, hátha, nekem az elmúlt fél évben az alza a viszonyítás,kakaós,nehéz elrontani,szépen folyik le.
avx eléggé drágult(meg aztán az avx olcsóbb arabicái se olyan nagyon hú de ütősek szerintem), (és amig nincs rendes darálóm addig talán mindegy is)napokban vettem szemes lidl baristát(tanzániai brazil), ez se fullad be mint a szarok, és a többi szupermarketeshez képest azért jobb(bár a többi lidlös arabica amit próbáltam is kb ezen a szinten van) ez alatt eggyel talán a penny selection(de még arra se mondanám hogy szar) utána pedig az omnia barista, az már azért kompromisszumos.
ez csak a saját (egy kezdő kávézó aki még a bosch körkéses fűnyíróval darál) véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F7 Ultra
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest