Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
koxkids
üzenetére
ezt nagyon megjegyeztük, de amikor gyorsan kell, nincs "idő" rendelni-utána járni, és azért akar az ember mégis valami minél jobban tűrhetőt inni na ezért próbálkozik az ember mégis, hátha, nekem az elmúlt fél évben az alza a viszonyítás,kakaós,nehéz elrontani,szépen folyik le.
avx eléggé drágult(meg aztán az avx olcsóbb arabicái se olyan nagyon hú de ütősek szerintem), (és amig nincs rendes darálóm addig talán mindegy is)napokban vettem szemes lidl baristát(tanzániai brazil), ez se fullad be mint a szarok, és a többi szupermarketeshez képest azért jobb(bár a többi lidlös arabica amit próbáltam is kb ezen a szinten van) ez alatt eggyel talán a penny selection(de még arra se mondanám hogy szar) utána pedig az omnia barista, az már azért kompromisszumos.
ez csak a saját (egy kezdő kávézó aki még a bosch körkéses fűnyíróval darál) véleményem

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mr.Csizmás