- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Rákerestem a gépedre és úgy tűnik, ez egy kotyogósnak megfelelő (vizet felforral és a gőz megy át a kávépogin) gép. Viszont a jó hír, hogy többekkel ellentétben neked már pont az őrlőd van meg; emellé egy olcsóbb (20-30e Ft-os) presszógép is csodát fog tenni a kávéddal, legalábbis a fenti géphez képest. Nem mondom, hogy rossz, melóhelyen sokszor ittam Szarvasit, kikeverős izéket, sőt, a mai napig, ha nem szeretnék este szórakozni azzal, hogy kiöntöm a kávét a babtartályból, beleöntök koffeinmentest, akkor jön a koffeinmentes nescafe :-)
Az árukeresőn listázva a presszógépeket sajnos ezeket az elektromos kotyogósakat és az automata gépeket is beteszi, de ha pluszban még bejelölöd a "gőznyomást" és egyedi értékben beírod hozzá pl. hogy 8-20, akkor a tiédhez hasonló gépeket - mivel azok 3-4 bar körül nyomják át a gőzt - nem fogja listázni. (Presszógépek ársorrendben). Sajnos nincs tapasztalatom túl sok géppel (egy DeLonghi EC155 + Hario Mini-vel kezdtem), de már a te jelenlegi szuper őrlőd + egy ilyen olcsóbb presszógép is mérföldes ugrás lesz a mostani főződhöz képest. Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Jogász topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Path of Exile 2
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest