Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#49155328 #3830 üzenetére
Automatak kozott is van kulonbseg, a Philipsemen 5os erossegen fozott kavenal erezhetoen erosebb a delonghi 2-es erossegu kaveja. Pedig en nem nagyon szoktam erezni kulonbsget. Utana is nezek, Philips tudtommal 9g, delonghi passz. Es ti is kemenyek vagytok, ketten egy honap alatt becsokoltok 4 kilo kavet, attol lehet egesz nap jarna az egyik labam
.
-
válasz
#49155328 #3830 üzenetére
Nem automata illetve nem tudom mit értesz automata alatt. Ha ilyen pénzbedobóst akkor nem szerencsére. Normál automata presszókávéfőzők amikből iszom.( Jura /Saeco) Trafikokat látogatok, a legtöbben jó minőségű gépeket használnak. Azt is kitapasztaltam hol használnak finom belevalót
napi 14-16 látogatásom van, könnyebb megszámolnom hol nem kínálnak meg kávéval. Szerencsére hogy ilyen a hozzá állásuk a legtöbb helyen. AZ mellett itthon kezdem a napot kávéval és azzal is fejezem be minden délután.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- REpont és hulladékgazdálkodás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest