- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
üzenetére
Automatak kozott is van kulonbseg, a Philipsemen 5os erossegen fozott kavenal erezhetoen erosebb a delonghi 2-es erossegu kaveja. Pedig en nem nagyon szoktam erezni kulonbsget. Utana is nezek, Philips tudtommal 9g, delonghi passz. Es ti is kemenyek vagytok, ketten egy honap alatt becsokoltok 4 kilo kavet, attol lehet egesz nap jarna az egyik labam
. -
válasz
üzenetére
Nem automata illetve nem tudom mit értesz automata alatt. Ha ilyen pénzbedobóst akkor nem szerencsére. Normál automata presszókávéfőzők amikből iszom.( Jura /Saeco) Trafikokat látogatok, a legtöbben jó minőségű gépeket használnak. Azt is kitapasztaltam hol használnak finom belevalót

napi 14-16 látogatásom van, könnyebb megszámolnom hol nem kínálnak meg kávéval. Szerencsére hogy ilyen a hozzá állásuk a legtöbb helyen. AZ mellett itthon kezdem a napot kávéval és azzal is fejezem be minden délután.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Mr.Csizmás