Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
Nekem van acél is a Brikka mellett. A brikkához IMS felsőszűrőt használok, így finomabbra tudom darálni a kávét, ami viszont az acélhoz már nem valami jó, mert annak a nyomása alacsonyabb.
Pacificaffe - La Piazza, amit én renszeresen iszok, a kiegyensúlyozott ízvilága miatt. A Brikkában eléggé testes és crema is szépen képződik.
-
törölt tag
A kotyogóim közül (Brikka 2, Aeternum Divina 2, Mokina) a Mokinát tartom a legérdekesebbnek, de szeretnék majd kipróbálni 1-es és 2-es Mokát is. Meg lemezből is jó lenne egy, de valahogy a Brikka jobb súlyszelep nélkül, mint az Aeternum pl, persze nagyobb a kávétölcsér. Meg mintha jobb lenne az alu hővezetése és gyorsabban főzne.
Friss pörkölésből is érdemes próbálni, brazil és hondurasi kávékból.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest