Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Minitablettel készül a Huawei
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Lehet, hogy más fajta kávét kellene választanod. Kevésbé sötét pörkölés, 100% arabica, vagy nagyon alacsony (<20%) robusta arány. Találsz ilyet elfogadható áron. Apropó: most miből készíted a kávét?
Én pl. americanot iszom, de csak nagyon kevés vízzel, azaz egy 40 g-os duplaoresszóhoz öntök 50-60 g forró vizet. Így lesz egy kb 1 decis italom, nekem így pont jó az íze. Ha gondolod próbáld ki -
kchris78
veterán
Ilyen arány mellett sosem lesz igazán intenzív. Én 18-19gr-ból lehúzok 30-45mp alatt kb 28-32g-t ha általánosítanom kell. NA AZ más kategória! Én 1.5 arányt szoktam megcélozni. Az szirupos és ha tartja az ember az időt az őrlő finomabbra állításával akkor kijön belőle minden aminek kell
. Aminek meg nem - az benne marad - mert nem 40gr főzet jön le. Világosabb pörkölésnél magában is fogyasztható - nekem tejjel jön be igazán.. (és 30g főzethez akár 100gr tejet adva is átjön az aroma, nem lesz "kakaó" fíling)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest