Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Parkside kolléga nálam is befigyel, át is futott amúgy az agyamon, hogy ki kéne próbálni (azért rheumatoid arthritisszel plusz challenge a tekerés, de nem problémás
).
Jó, hogy leírtad, miként tartod az őrlőt, mert azért így meghajtva kézzel nem biztos, hogy ellen tudnék tartani
(Mondjuk a Kedvesem tuti kiröhögne, hogy eladtam a 702-t, hogy vegyek egy kézit, amit aztán fúróval hajtok meg
Bár így is sokkal halkabb lenne, mint a 702, pláne, hogy nem kell pofozgatni a végén...) 2710 pető bá'Az volt akkor az igazi ébresztő
-
válasz
headhunter86
üzenetére
1Z pressoval próbálgattam én is az akkus gépet, kell kapaszkodni rendesen egy megfelelő presszó tartományban. De nagyon nem volt mindegy így sem milyen szögben tartom és mennyire húzom neki a kraftot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).
(Mondjuk a Kedvesem tuti kiröhögne, hogy eladtam a 702-t, hogy vegyek egy kézit, amit aztán fúróval hajtok meg
Bár így is sokkal halkabb lenne, mint a 702, pláne, hogy nem kell pofozgatni a végén...)
Mr.Csizmás