- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
pető bá' #11947 üzenetére
Mindig megkóstolom simán, de nem vagyok akkora szakértő. Viszont cappuchinóként ízlik, de vannak nálam hardkórabb presszós ismerőseim akiket hívók kóstolásra. Volt, hogy ugyanazzal az örlőbeállítással telejsen más mennyiség jött le. Csak eleinte nagyon távolról indultam 35-40 klikk, de rájöttem az túl durva. Ez a 30 környéke lesz a jó ehhez a közepesen sötéthez. De most, hogy megvan az örlőbeállítás jöhet a gyakorlás, hogy le tudjam hozni mindig ugyanazt a mennyiséget ugyanannyi idő alatt.
Nem aggódóm túl, csak szeretném megtanulni és minél jobban kitapasztalni mi, miért van. Közben figyelgetem a nyomást is, pl. 28 klikknél már 12 bár fölé is szökött, szóval azt már látom, hogy túl sok lesz neki. De voltak olyan shotok, ahol szépen jött 9-10 báron.
Amúgy élvezem ezt a fajta kísérletgetezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest