- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
danbenzin
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #11895 üzenetére
A kávégép szervízbe betévedêssel nekem jó tapasztalatom van, elképzelhető, hogy a szaki értékes tanáccsal is ellátja majd az érdeklődőt. Van akinek ez pedig többet jelent személyesen, mint fórumokat olvasgatva.
Karos gép akár Silvercrest, nyomásfokozós kosár, tamper, zacckiütő. Ebbe mehet minden bolti tégla is és a használata nem kíván különösebb figyelmet, párhavonta vízkőteleníteni kell. Vagy csepegtetős papírfilteres kancsós gép (Aromaboy?)
-
válasz
Mr.Csizmás #11895 üzenetére
dehát leírta, hogy valaki olyannak keres, aki set-in-their-ways, nem akar x+ lépéses procedúrát megtanulni. ha jól értem, a mostani set-up-pal is csak az a baj, hogy a zaccal sok a macera, mert össze-vissza megy.
@feketelaszlo
szerintem, erre csak a kapszula, esetleg ese pod marad. kapszulából van off-brand is.(persze ettől még a vízkőtlenítés, egyéb rendszeres karbantartás marad, de ez legalább nem napi szint)
istenkáromlás, de van nekem is, hogy csak a koffein kell (pl. nyaralás, vagy időnként valami extrém reggeli rohanás). erre van most egy zöld tetejű lidl bellarom instant "
kávém", amit csapból kifolyatott "forró" (~60˚C) vizzel hidratálom. ennek az keserű folyadéknak az elkészülési ideje kevesebb, mint 60mp. na ezzel nincs macera. nyilván ez ilyenkor nem élvezetről szól (bár egyébként akár kedvelhető is az íze, mint külön kategória), hanem arról, hogy berúgja a beleimet, meg hogy estére ne fájduljon meg a fejem a koffeinhiány miatt.
ez talán a másik véglet, de ez is lehet egy életmód.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Autós topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest