Hirdetés
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MC Pite
üzenetére
szia, dedica használoként (de nem profi)
A kézi őrlőre (K4) váltás után a második minőségi váltás az avx puck screen volt nekem (beleértve a takarítás könnyebbséget is). IMS szűrőt használok 0. pillanattól szóval arról nincs összehasonlítós tapasztalatom, esélyes, hogy amúgy az lenne a 2. helyen.
mérlegnek avx kc200-at használok, ez jól odafér. ez is valami kínai, de legalább van hazai garancia rá. (de gondolom megtalálod alin is). én kifejezetten olyat kerestem, amit usb-c lehet tölteni és nem elemes. több, mint egy éve használom, elégedett vagyok vele. a gyakorlatban 0.2 grammig pontos megbízhatóan és eddig nem kalibrálódott el a referencia súly szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás