Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Zsoltg4s #10348 üzenetére

    -Ha nem akarsz őrölni, legalább a Csibóban vásárolj szemeset és kérd presszóra őrölve. Aztán tartsd simítózáras zacsiban, hűvösben.
    -Mi az az elérhető ár?
    -Az ásványvíz teljes tévút, semmi esetre se tedd. Rengeteg kalcium és egyéb ásványi anyag van bennük, ami nagyon elviszi az ital ízét, ráadásul baromira kövesít. Kivéve persze, ha Eviant, Volvicot, vagy egyéb alpesi vizet használsz ;]
    Legpóriasabb, ha csapvizet keversz legalább fele-fele (inkább 2/3deszt-1/3csap) arányban DM-ben kapható desztvízzel (ne érdekeljen rajta a felirat, hogy nem ivóvíz). Ha meg vennél egy BWT, vagy Laica szűrőkancsót (akár media marktban is kapható), magnéziumos szűrővel, amelynek költsége nagyjából évente 24 ezer Ft, akkor egy életre száműzted fazekaidból a vízkövet és minden egyéb koszt a csapvizedből és háztartásodból az ásványvizes palackokat.
    A kérdéshez: sztem keményre kell állítani a gépet, de olvasd el a leírását.
    -a hőfok állítás nem azért van, hogy ne hűtse le a tej, hanem mert más-más kávénak más hőfok áll jól. Pl. a feketére pörkölt presszó blendeknek, ha robuszta is van bennük, kifejezetten rossz a meleg, mert extra keserű lesz.

Új hozzászólás Aktív témák