Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát lehet, hogy nem sokáig lesz meg ez a gép sem... Az első Martello 30 kávé után nem fűtötte fel a vizet, nem is engedett kávét főzni. Gariban kicserélték másik gépre, 15 kávé után megváltozott a hangja és alig akart a víz jönni belőle, eltűnt a nyomás. Gariban megint kicserélték, de ezt egy másik boltban, másik színűre cseréltem, hátha csak egy selejt széria volt.
Ma reggel ez a harmadik gép 40 kávét főzött eddig, kávéfőzés felénél roppant egyet és elállt a víz, nyomta ki a kapszula mellett. Jött rendesen a víz belőle addig, tehát nem dugult el. Leállítottam, kivettem a kapszulát az nem volt megsérülve tehát a gép csinált valamit. Betettem egy másikat, azt lefőzte rendesen, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a gép is hosszú életű lesz. Nagyon gyenge eresztés ez az Aldis Martello sajátmárkás cucc, mind a kávék, mint a gépek. Használom amíg bírja, de utána nem veszek többet ezekből. Csak még nem tudom mire cseréljem. Egy Bosch tassimo joy volt előttük, de abba meg drága a kapszula és csak netről lehet rendelni kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest