- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen TV-t vegyek?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#64905664 törölt tag válasz  sherlock82

üzenetére sherlock82

üzenetéreMelyik részét mosod forró vízzel? Mert talán a külsejét, a kapszulatartót csepegtető tálcát és esetleg a fejet lehet de a vertuónál nem ez a lényeg. Nálam egy már cserélve volt garanciálisan, fél évre. Ekkor az ügyfélszolgálaton végre több telefon után összeakadtam olyannal aki értett hozzá, ő elmondta, hogy úgynevezett tisztító programot kell sűrűn csinálni de ezt a használati utasításban én így nem olvastam annak idején. Bizonyára tudod ez miből áll, jól teleönteni a tartályt, kapszulákat kiüríteni, csepegtető tálca helyére egy nagyobb edényt tenni, gép bekapcs majd amikor folyamatosan világít gyors egymásutánban háromszor lenyomjuk a bekapcsoló gombját és kb 5 perc alatt végbe megy a tisztító progi. Nos, ez a férfi elmondta, hogy ezt szerinte legalább 6 kávénként meg kell csinálni! Ezt én a régin nem tettem ilyen sűrűn de kizárt, hogy ezért ment volna tönkre, ahhoz túl sok gépet hordanak vissza a futárok. Egyébként van egy inissia kiskapszulásom is abban minden kávé lefőzés után azonnal el lehet indítani egy sima vízzel való lefőzést és már tiszta is a kávé útja. Ezt csinálom elejétől fogva de a vertuónál csak az előbb leírt macerásabb opció van persze az se tart sokáig. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás
 Mr.Csizmás