Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardverfogócska a kertben
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Hello!
Szépen eltértünk a topic főszáljától. Türelmesen végig olvastam a mellékszálat is (USA, terrorizmus stb.).
Nem is akartam beleszólni, de mégis kénytelen vagyok a hozzászólásaid miatt, amikből egyértelműen érződik az gyűlölet, a nagyképűség, a lekicsinylés. Másrészt felháborítónak tartom, hogy fórumozó társaidat különböző jelzőkkel illeted.
Valóban nem kellett volna meghalnia annyi embernek sem Irakban, sem az WTC elleni merényletben, sem Spanyolországban. Teljesen mindegy mennyi ember halt meg, már egy ember halála is elszomorító.
Nem tagadom, elítélem az USA tevékenységét, de elítélem a terrorizmust is!
''izraelnek meg mihez van joga azt hagyjuk. mert szereny velemenyem szerint meg leteznie sem szabadna''
Bármilyen vallási és párt hovatartozástól függetlenül mondom, a fenti mondatoddal saját magadat is egy szintre helyezted az USA-val, és a terrorakciót végrehajtó csoportokkal.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest