Aktív témák
-
Batman2
őstag
Hi
Valamelyik moderátor !
Már nem kell szervízköny, zárható a topic ! -
Batman2
őstag
Hi
Senkinek nincs egy szervízkönyve, vagy csak lusták foglalkozni a dologgal ? !
Valaki segítség !!!!!!!!!!
Üdv.: -
Batman2
őstag
Szevasz
Ahogy írtam, találtam az iterneten több helyet is, ahol ilyen témájú könyveket reklámoznak, vagy pénzes ltölthető anyagokat.
Ezen kívül csak részleges kapcs. rajzot találtam, amiben csak a világítótestek és kiegészítők kapcsolása van, nekem meg a motor rész áramköreinek, azon belül is az ízzító kapcsolásának kéne rajza.
Ha ilyenre akadnál, az nagyon jó lenne !
Üdv.: -
ReJim
őstag
képzeld el, hogy most denevérmintás reflektorral világítok a felhőkre!!
betmen -
ReJim
őstag
Node megis milyen mazda?
323 626? -
ReJim
őstag
feldobtam egy elektro levlistán, hátha lesz valaki aki tud segíteni...
majd este írok fejleményeket... -
TRD
csendes tag
Nekem sincs, csak ötletem. Az is igaz, 8.500,-Ft.
Bővebben: link
Itt ki tudod választani. (Haynes Manual)
Itt pedig meg venni:
Maróti Könyvesbolt
Bp. XIX. Nagykőrösi út
2850115 -
Batman2
őstag
Hi mindenkinek!
Szükségem lenne egy teljes kapcsolási rajzra, de legalább az ízzitó rendszer kapcsolási rajzára egy MAZDA 92-es évjáratú dízel autóhoz !!!
Elsősorban azokra gondoltam, akiknek esetleg megvan valamilyen MAZDA szervíz sorozatból egy példányuk és található benne teljes kaocsolási rajz. Nagyon örülnék, ha valaki van és beszkennelné, vagy akármilyen más módon el tudná juttatni nekem. Az internetet már én is végigböngésztem töviről-hegyire, de nem találtam letölthető teljes kapcsolási rajzt, csak a világítóberendezésekről és kiegészítőkről. De pont a lényegről nem.
Bízom mindenki segítségében !
Üdv.:
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest