Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
- Új, olcsó(bb) termékcsalád készül az ASUS műhelyében
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Zártam.
Indokolni gondolom nem kell. -
törölt tag
én berágnék az tom.
persze törvény meg ilyenek, de nekem van egy belső törvényem, ami megmondja mi a frankó dolog, és mi nem az.
ez nem lenne az.
Ezért én nem is tenném meg ezt senkivel, és igen felhúzom az orromat ha velem viszont igen.
teljesen mindegy, hogy ez most milyen profil, van-e esély hogy engem ilyen bosszúság érjen, bhol az életben átvernek ott számolni kell azzal, hogy ha alkalmam van rá visszaverek. úgy egyszerűbe, nem túlbonyolítva
-
twollah
nagyúr
Azon dioztam, hogy kene csinalni par kamu FTP szervert, SMSWebes oldalt, ahol az ember beszedi a penzt az emberektol, es max linux ISOkat lehet letolteni atnevezve.
A hatosagok nem tudnak semmit sem csinalni, mert jogtiszta dolgokat lehet leszedni onnan.
A linux tabor hoboroghet.
A rendorseg, meg legfeljebb a csalast tudja ramverni, raverni arra aki megcsinalta.
A warezolok, meg szivhatjak a fogukat, mert nem tudhatjak, hogy melyik FTP, SMSwarez oldal az igazi, es melyik a kamu.
A jogvedok meg akar csapkodhatjak is a tenyeruket oromukben, mert igy akar vissza is szorulhatna a fizetos warez oldalak, FTPk szama.
Amugy ehhez hasonlo gerilla harcot egyszer mar eljatszott az egyik kiado az Eminem egyik albumaval amikor a P2P halozatokat elarasztottak az Eminem albumanak kamu szamaival.
Kinek mennyire tetszik az otlet?
Megvalosithato?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyébként így már csalás lenne, és büntethetnék.