- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Pypec
tag
HI!
A kérdés:
Mit használjak a leszedett avik tömörítésére,hogy CD-re ki tudjam írni?
Azt láttam már valahol,hogy a capture progikkal le tudom szedni(Win Movie Maker,Adobe Premiere Pro,meg hasonlók) de ezekkel tudok tömni is?
Mondjatok légyszíves valami frankón használhatót,mert kezd fogyni a helyem 2min=450 MB!!!
Kösz Kösz!...NO! ITt talán okos is leszek egyszer...!!!
-
raven10011
senior tag
Én a virtual dubot használom, ha pl tunerkártyáról akarok felvenni (kamera rádugva), mert sajnos ez még nem digit kamera, de ha pl digitkameráról már előre felmásolt tömörítetlen anyagot akarok kódolni arra én pl Arcsoft VideImpression-t használok.
financenewbie.com
-
Pypec
tag
Hali!
Nos én úgy igyekeznék archiválgatni a videjóimat,hogy azok felbontása a TV-ét a lehető legjobban megközelítse és a minősége se legyen gagyi. Ezért választottam a lehető legjobb minőséget,amit a MovieMaker fel tuott ajánlani a MiniDV renszerű kamerához. (ha jól emlékszem,akkor valami DV... akármi volt - a lista legalján volt 720/576/1024 Kbps-)
Jól gondolkodom,hogy azért ezt is lehet valamivel tömni? És az jó lesz?
Kösz Kösz...NO! ITt talán okos is leszek egyszer...!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest