Aktív témák
-
Pypec
tag
Hali!
Nos én úgy igyekeznék archiválgatni a videjóimat,hogy azok felbontása a TV-ét a lehető legjobban megközelítse és a minősége se legyen gagyi. Ezért választottam a lehető legjobb minőséget,amit a MovieMaker fel tuott ajánlani a MiniDV renszerű kamerához. (ha jól emlékszem,akkor valami DV... akármi volt - a lista legalján volt 720/576/1024 Kbps-)
Jól gondolkodom,hogy azért ezt is lehet valamivel tömni? És az jó lesz?
Kösz Kösz -
raven10011
senior tag
Én a virtual dubot használom, ha pl tunerkártyáról akarok felvenni (kamera rádugva), mert sajnos ez még nem digit kamera, de ha pl digitkameráról már előre felmásolt tömörítetlen anyagot akarok kódolni arra én pl Arcsoft VideImpression-t használok.
-
Pypec
tag
HI!
A kérdés:
Mit használjak a leszedett avik tömörítésére,hogy CD-re ki tudjam írni?
Azt láttam már valahol,hogy a capture progikkal le tudom szedni(Win Movie Maker,Adobe Premiere Pro,meg hasonlók) de ezekkel tudok tömni is?
Mondjatok légyszíves valami frankón használhatót,mert kezd fogyni a helyem 2min=450 MB!!!
Kösz Kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest