Hirdetés
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Az én értem, csak azt nem tudom mi neked a TV-jel.
Ha úgy gondolod, hogy a tv-be bedugod ennek a cuccnak a vevőjét, és utánna váltogatod a TV-n (!!!) a csatornákat, akkor felejtsd el.
Vagy egy külső tuneres eszközről (pl videó, műhódvevő, vagy valami set-top box) jövő video jelet továbbít. Vagy mint írták fentebb esetleg bele van építve a tuner, és az azon kiválasztott csatorna jelét továbbítja. (Az adóegység előtti cuccon, vagy magán az adóegységen kell váltogatni a csatornákat.)
Tehát pl két tévén két vevővel és egy db adóegséggel nem lehet különböző csatornákat fogni.
Ha a vevő egységre rákötsz egy videót, meg egy TV-t, akkor nem tudsz a videóval mást felvenni, míg a TV-n nézel valamit, mert ez nem antenna jel, ami tartalmazza az összes adót (amit az antennával képes vagy fogni) hanem csak videó jel.
Ezt csak azért magyarázom ilyen szájbarágósan, mert nem tudom mennyire vagy otthon a témában.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest