Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Hiába frissítenéd a BIOS-t akkor sem menne az alaplapban az a CPU. Jól nézted a CPU support-ot nincs köztük Toliman magos CPU támogatás. Phenom x3 8650.
Szerintem add el és vegyél olyat amit támogat az alaplap.
Mondjuk a cpu supportot előtte kellett volna megnézni.Ezért nem kellett volna új topicot nyitni, legközelebb ITT is megkérdezheted.
Valamint kérdés előtt, nyugodtan használd a keresőt. -
Bubifiu
csendes tag
K9VGM-V
a fent leírt alaplapomhoz vettem egy AMD PHENOM X3 8650 procit, amire azt írja az alaplap, oldala, hogy nem támogatja (nem is megy a gép ha beleteszem a procit)... Ha frissítem a BIOS-t akkor elvileg működnie kellene a procinak, vagy teljesen mind1 és ezt már bebuktam? (az alaplapom kb. 5 éves azóta nem volt frissítve a BIOS). A segítséget agyon köszönöm =)
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged