Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Hiába frissítenéd a BIOS-t akkor sem menne az alaplapban az a CPU. Jól nézted a CPU support-ot nincs köztük Toliman magos CPU támogatás. Phenom x3 8650.
Szerintem add el és vegyél olyat amit támogat az alaplap.
Mondjuk a cpu supportot előtte kellett volna megnézni.Ezért nem kellett volna új topicot nyitni, legközelebb ITT is megkérdezheted.
Valamint kérdés előtt, nyugodtan használd a keresőt. -
Bubifiu
csendes tag
K9VGM-V
a fent leírt alaplapomhoz vettem egy AMD PHENOM X3 8650 procit, amire azt írja az alaplap, oldala, hogy nem támogatja (nem is megy a gép ha beleteszem a procit)... Ha frissítem a BIOS-t akkor elvileg működnie kellene a procinak, vagy teljesen mind1 és ezt már bebuktam? (az alaplapom kb. 5 éves azóta nem volt frissítve a BIOS). A segítséget agyon köszönöm =)
Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest