Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Hiába frissítenéd a BIOS-t akkor sem menne az alaplapban az a CPU. Jól nézted a CPU support-ot nincs köztük Toliman magos CPU támogatás. Phenom x3 8650.
Szerintem add el és vegyél olyat amit támogat az alaplap.
Mondjuk a cpu supportot előtte kellett volna megnézni.Ezért nem kellett volna új topicot nyitni, legközelebb ITT is megkérdezheted.
Valamint kérdés előtt, nyugodtan használd a keresőt. -
Bubifiu
csendes tag
K9VGM-V
a fent leírt alaplapomhoz vettem egy AMD PHENOM X3 8650 procit, amire azt írja az alaplap, oldala, hogy nem támogatja (nem is megy a gép ha beleteszem a procit)... Ha frissítem a BIOS-t akkor elvileg működnie kellene a procinak, vagy teljesen mind1 és ezt már bebuktam? (az alaplapom kb. 5 éves azóta nem volt frissítve a BIOS). A segítséget agyon köszönöm =)
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Synology NAS
- Minecraft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus PRIME Z390-A Alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest