- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Kösz mindent mindenkinek! Majd várok egyelőre egy újabb hivatalos bios-t. Vagy kipróbálok új ramot.
-
zotyesz01
tag
Na akkor ide is beírom.
Ebből a szempontból nem a Sis chipsetekkel van gond, hanem a K7S6A biosával. Az OCWorkbench-en kéne keresni, ott van erre a problémára megoldás egy béta biossal, ugyanis tudtommal az ECS hivatalosan nem adott ki frissítést. Az utolsó hivatalos bios, ami kint van, az 1.0d, március 11-én jött ki.
Amúgy jobban jársz, ha megpróbálod szinkronban túlhajtani a procit/ramot. -
Hány db slotban van DDR333-as ram? A K7S6A 3 slotjába vagy max 3 DDR266-ot, vagy 2 DDR333-at tehetsz.
-
fügike
senior tag
A K7S5A és S6A-ról az járja, hogy nem szeretik az aszinkron órajelet.
-
Drizzt
nagyúr
Nekem Palomino 1600+ meg k7s6a van, és meg vagyok vele elégedve!
De nem bírom a ddr-t 333-mon hajtani:(, pedig beállítottam az alaplapon a cpumempci clk:
13316633-ra van állítva.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest