Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
Aktív témák
-
guest
veterán
Nemreg csereltem alplapot, szinten K7S5A-ra,mivel az elozo Chaintech 7SID allando kifagyasokat okozott es rendkivul instabil volt, kulonosen a multimedia alkalmazasoknal.Szemely szerint nagyon meg vagyok vele elegedve hiszen kurva stabil,noha kisse lustabb mint az elobb emlitett ugyancsak SIS735 chipset-es tarsa,viszont becsuletere legyen mondva nagyon szepen produkal meg XP Professional alatt is.Ja elfelejtettem megjegyezni,hogy 1.33 Ghz Athlon Thunderbird procival muzsikal,minden problema nelkul, noha az elozo forumokban sok inkompatibilitasi problemat olvastam egy bizonyos ellenallas helytelen erteke miatt.A BIOS 2001 december 15-i verzio.Talan ez megmagyarazza,hogy eddig semmifele problemat nem tapasztaltam vele kapcsolatban.Esetleg valakinek volt effele problemaja.Kerem irja meg az rhdy1974@yahoo.com cimre.Elore is koszi.
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Huawei Free Clip - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest