Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Tehát, akkor a #26-os HSZ-ben lévő ''képpel'' besétálok a Bluefishbe, mondom, hogy ilyen USB kivezetés kéne. Remélem lesz ott legalább egy hozzáértő és tudnak segíteni. De ha nem akkor veszek másmilyet és majd valahogy szétszedem, összebuherálom. Csak nekem ez az ábra igazából semmit nem mond (Max: a GND talán a föld, meg a primary key az első
)
Másik bajom, hogy találtam (szintén a DTK egyik honlapján) egy Intel chipset drivert ehhez az alaplaphoz, amiben a szokásos ide-n kívül van usb is. Most akkor melyik kell? A win98se usb drivere, vagy ez? Csak azért mert nem az Én gépem és most megy, szóval nem akarok feleslegesen feltenni IDE/... drivert, ha most jó. De viszont logikus, hogy a gyártó honlapján lévő driver a legmegfelelőbb...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)