- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- OLED TV topic
- Billentyűzet gondom van
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
McDonald's
Olyan fél éve történhetett. Cimborámmal vásárolni voltunk, majd utána mindketten megéheztünk, hát persze hogy legközelebb ez a sz.r volt. Nincs mit tenni, az éhség nagy úr, menjünk be.
Ugyanazt rendeltük. Big Mac-at, kólával, krumplival, úgy ahogy azt kell.
Benyomtuk a kaját, majd haza..
1 óra múlva furcsán éreztem magam. Rázott a hideg, kiba. fáradt voltam. Talán még sohasem éreztem így magam.. Du. 2kor feküdtem le, hulla fáradtan - legalábbis annak éreztem magam - majd 19 óra körül keltem.
Hát ugyanolyan rosszul voltam... be a hőmérőt.. 39C° fölé kúszott! Elképzelhetitek, hogy aznap éjjel nem sokat aludtam. Ellenségemnek nem kívánom.
Másnapra, mint ha semmi bajom nem lett volna.. Azért felhívtam havert, képzeld már..Ekkora újságolta ő is, hogy ritka szarul volt előző nap, csak nála egész napi f.sással jelentkezett.Évi egy-kétszer ettem ott, most már egyáltalán nem teszem. Ti se tegyétek..
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Diabetes - Cukorbetegség
- PlayStation 5
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB GDDR6 AeroCool Ore FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i5 6500 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 FSP CMT160 CORSAIR 750W
- Lenovo ThinkCentre M800 PC, 6. gen i3 CPU, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 10
- Eladó Lenovo T14s Gen1 i5-10310U/TOUCH/8GB RAM/512GB SSD/HUN/Gyári gari
- Microsoft Surface Book 1 - Ajándék táskával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest