Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Félreértettél, nekem tökmindegy hogy Tesco, Temu, Aliexpress, Mari néni kézműves piaca, vagy Fényes napsugár kínai bolt. A lényeg hogy az emberek minden piszlicsáré sz*rt megvesznek, főleg ha akciós, főleg ha személyre szabott kupont kapnak rá, főleg ha épp szomorúak / vidámak / szakítottak / unatkoznak / kedd van.
Ugyanúgy haragszok mikor anyámék megveszik az unokáknak a Pepcoból az egyszer használatos szemét játékautót, amiről 3 másodperc után letörik valami olyan alkatrész amitől rögtön használhatatlan lesz. Ha már választani kéne akkor inkább valami drága de minőségi cuccot rendeltek volna Kínából (mert olyat is láttam már), még inkább rohadtul semmit ne vegyenek/rendeljenek, mert nem cuccokra lenne szüksége a gyerekekenek / embereknek
Ezért írtam hogy akit meg lehet vezetni ezzel a kici ócó kupon isz van Temus meg Sheines sz*rsággal, az nagyrészt eleve kompenzál valamit.
De tudom, itt mindenki az EU-ban beszerezhetetlen alkatrészeket rendel Kínából, hogy megnövelje a meglévő cuccai élettartamát
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- E-roller topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Mars Gaming MKMINI W RGB CHROMA Mechanikus Gamer Billentyűzet OUTEMU PRO brown switchekkel
- Sony PlayStation 5 (PS5) játékkonzol
- Asztali PC , R5 5500 , RX 580 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 640GB HDD
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest