Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz Tasunkó #29 üzenetére

Félreértettél, nekem tökmindegy hogy Tesco, Temu, Aliexpress, Mari néni kézműves piaca, vagy Fényes napsugár kínai bolt. A lényeg hogy az emberek minden piszlicsáré sz*rt megvesznek, főleg ha akciós, főleg ha személyre szabott kupont kapnak rá, főleg ha épp szomorúak / vidámak / szakítottak / unatkoznak / kedd van.

Ugyanúgy haragszok mikor anyámék megveszik az unokáknak a Pepcoból az egyszer használatos szemét játékautót, amiről 3 másodperc után letörik valami olyan alkatrész amitől rögtön használhatatlan lesz. Ha már választani kéne akkor inkább valami drága de minőségi cuccot rendeltek volna Kínából (mert olyat is láttam már), még inkább rohadtul semmit ne vegyenek/rendeljenek, mert nem cuccokra lenne szüksége a gyerekekenek / embereknek :U

Ezért írtam hogy akit meg lehet vezetni ezzel a kici ócó kupon isz van Temus meg Sheines sz*rsággal, az nagyrészt eleve kompenzál valamit.

De tudom, itt mindenki az EU-ban beszerezhetetlen alkatrészeket rendel Kínából, hogy megnövelje a meglévő cuccai élettartamát ;]

Új hozzászólás Aktív témák