Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #28 üzenetére
Az első hozzászólásomban felsoroltam a web developer eszközöket. Így utólag visszaolvasva kihagytam az IE fejlesztői eszközét, rendben akkor legyünk percízek F12 indítja
az Operáéról sem szóltam, de hát ki használ Operát? Nem linkeltem be őket, való igaz, nem magyaráztam el a használatukat, való igaz. De ezek azért nem ördöglakatok, elég gyorsan rájuk lehet érezni, tengernyi tutorial, dokumentáció mutatja be őket, a velük való javascript debugolást.
Én még a mai napig sem érzem magam jó programozónak, bár fejlődök-fejlődgetek.
És pont magamból kiindulva, a web developer eszközökkel azon segítettem emberünknek, hogy gyorsabban fejlődjön.
De kezd parttalan lenni ez a vita, valószínűleg már rég megoldotta a segítségem alapjánemberünk a problémáját, mert azóta nem jelentkezett.
Szerintem kimondottan visszafogottan fogalmaztam, visszaolvasva magamat, továbbra sem érzem leoltó hangnemnek. Maximum az alertes beköpésénél egy fokkal ingerültebben jeleztem emberünknek, hogy többre menne normális web fejlesztő eszközökkel, mert 2011-et írunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- OLED monitor topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest