- Milyen processzort vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- HP notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #1993 üzenetére
Ja én azt hittem ezekre, hogy a JSON saját dolgai. Nem tudom már mit gondoltam. Igen, class-szel működik szépen a dolog.
A státuszváltozó szerintem felesleges, mert mindig le kell futnia a Query-nek, egyetlen lehetőség van amikor nem, amikor az adatbázist nem tudja valamiért olvasni, de arra már van user friendly üzenetem.Gondolom arra gondoltál, hogyha a user url-ből nyitja meg azt a fájlt amire amúgy ajax-szal küldök kérést, és így változók hiányában exception-nel kidob. Ezt már kiküszöböltem, csak a script férhet hozzá, amúgy se read se write jogosultság nincs hozzá és egy üzit dob ki, hogy nem kéne
Vannak dolgok amiért visszasírom a PHP-t amúgy. Olyan egyszerű műveletek, mint, hogy rákeressek arra, hogy miként indexel a C# ASP.Net-ben tömböket sem tudok egyszerűen megnézni. Fórumjuk viszonyag elfogadható, de már 1 napja nem érkezett válasz a kérdésemre.. Na mindegy, azért már jobban kenem-vágom ezt, mint a PHP-t
Köszi, a dictionary-nek utána nézek!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest