- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #1123 üzenetére
jquery saját dokumentációjából, webes tutorialokból. Bevallom konkrét jquery könyvet sosem olvastam.
Más programnyelvek (C# és leszármazottai ASP.NET, Silverlight) esetében futottam már át jópár ebook-ot, de inkább a saját dokumentációkból, webes példákból, oktató videókból tanultam. Rémlik mintha egyszer nekifogtam volna valami baromi hosszú PHP-s könyvnek is, de ott is inkább a webről szedtem az információkat. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #1123 üzenetére
Hát én nem egy könyvből olvasok, inkább többet forgatok (e-bookokat), tutorialokat nézek, stackoverflow-s kérdéseket és válaszokat böngészek, konkrét felmerülő témákkal kapcsolatban keresgélek, de legfőképp a hivatalos dokumentációt nézem.
(#1122) Karma : hát ez tényleg eléggé szopóág... most már örülök is neki, hogy nem kerültem fejlesztőként kapcsolatba a Silverlighttal. De akkor ez hova vezet, a Silverlight halálához? Mert ha igen, akkor elég kérészéletű volt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #1116 üzenetére
Ez a saját szerós tetszett...
Amit Karma írt, az onLoad-nál fut le, nézd meg bal oldalt a panelt.
Tedd be $(document).ready()-be az egészet (Karma, épp a kezdők miatt kéne inkább a "no wrap (head)" beállítást használni, hogy elkerüljük a visszakérdéseket).
Update-elve Karma kódját, így értem: http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/Kpugd/1/
Meg nyilván include-old a jQuery-t.....
Egyébként validációnál hülyeség az első hibánál visszatérni: gyűjts össze a formban az összes hibát, és mindre hívd fel a figyelmet. Szerintem.(#1111) Karma :
ja, valóban, ebben igazad van, hogy a 0-val való vizsgálódásra is true, erről megfeledkeztem, de alapból hülyeség így vizsgálni (keverni a típusokat), hogy 0-val egyenlő-e, amikor arra kíváncsi, hogy üres stringgel egyenlő-e. -
Male
nagyúr
válasz
trisztan94 #1116 üzenetére
Kevéssé valószínű, hogy itt bárkinek behozza, mivel egy belső hálós IP-t írtál most ide
-
válasz
trisztan94 #1112 üzenetére
Mi a szent szart keres az az onsubmit ott?
Ta daaa, megjavítottam. A submit() függvény nem véletlenül van a jQuery-ben, a return false-olás csak azzal működik.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #1109 üzenetére
Persze, hogy nem megy, mivel egy üres stringet hasonlítasz össze a 0-val, az pedig nem ugyanaz.
Szóval pl.:
if($('#Username').val() === "") -
válasz
trisztan94 #1107 üzenetére
Előbb kéne definiálni a függvényt, minthogy meghívod
Illetve ez nem kóser: $('#Username').value
A .val() függvényhívással valószínűleg több szerencséd lenne. -
válasz
trisztan94 #1073 üzenetére
Nehogy elágazz, ha már egyszer a selectorban összevontad az ID-ket (instant spagetti)... Tördeld inkább szét több .click() hívásra, és használd ki az eventData paraméterét a clicknek: példa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged