- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Peter Kiss #2278 üzenetére
"a var nem jelent típustalanságot"
Na akkor ezek szerint ezt rosszul tudtam.. Azért gondoltam, hogy típustalan, mert ugye egy var-ral deklarált változónak lehet bármilyen típusú értéket adni (vagyis hát amire én használtam mindig tudtam, int-et, string-et, char-t)
Gondoltam azért nem típustalan, mert var a típusa, nem? Tehát végülis akkor var típusú változó.. De mondom, ezt tényleg nem tudom, lehet hülyeséget mondok
"xdebug mond valamit?"
Mármint mivel kapcsolatban?
cucka:
Alapból típustalan. Azt tudom, hogy class-ekkel megoldva lehet "rákényszeríteni", hogy csak egy bizonyos típusú értéket kapjon, de alapesetben (tudtommal legalábbis) nem lehet, ergó típustalan. Mondjuk abban igazad van, hogy nem vagyok PHP guru, sosem mentem bele olyan szinten..
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest