Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLaca
őstag
tökéletes munkahely a digitális rabszolgáknak.
-
Zsu91
csendes tag
Jöhetne itthonra
-
Annakidején komolyan elgondolkodtam arról, hogy az Acer Thronus nem lenne rossz, mert elég kényelmes munkaállomást lehet belőle kiépíteni, ami kicsi alapterületet foglal. Megvallom őszintén, ez a CM cuccos eléggé csiricsáré benyomást kell bennem, és azóta vettem egy HM Aeront, ami azért valószínűleg kényelemben odaver akár a Thronusnak, akár ennek a beülős Droideka-nak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Belegondoltam, és azóta nagyon nem egy kategóriából építkezek (csak a két házventi + CPU-hűtő volt annyi, mint amennyiért akkoriban vettem a lapomat + procimat újonnan, ééted
), meg a célok sem ugyanazok.
Megoldanám ezt 10 évre. A 0 dB-es 5700X/64 GB/RTX 3050/4 TB PCIe 3.0 M.2 alapok, táp/ház marad, SSD-k + vinyók mellé újabbakat, egy négyeszközös Synology NAS, a többi meg a sallangok.
-
mepet
addikt
A kínai kiscsajnak pont jó méret az a gyerekülés.
-
-
JohnyX
tag
Ha megoldják bele a WC-t akkor ez már Mátrix v0.01 alfa?
-
Eddig 3 olyan régebbi OEM gépet láttam, amiket kb. addig tudsz használni, amíg a benne lévő hardverek ki nem öregednek / tönkre nem mennek. A ház, az alaplap, és egy esetben a tápegység is olyan volt, hogy vagy ugyanolyat veszel bele (azt meg minek), vagy megy az elektronikai hulladékba. Szóval SZVSZ magáncélra nem igazán látom értelmét előre összerakott gépet venni (ilyen Dell, Fujitsu, stb. cuccok), bármennyire is jók, eltelik 5 év és megrekedsz vele.
Egy jó minőségű házat meg akár több évtizedig is tudsz szerelgetni, ugyanígy a jobb tápegységeket 10-12 év garival adják.
-
Yodafon
őstag
A kijelzők maximális fogyasztása 750
Mi a jo isten fogyaszt 750 wattot? Meg tv-bol se tudnek 3 olyat osszerakni ami ennyit eszik... -
Dr. Akula
félisten
-
flexxx2
őstag
Hát ez a reklám több sebből vérzik, pedig tuti sokba került.
-
GodGamer5
addikt
Nagyon szuper. Bele sem gondolok az árába, de azért kéne.🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen házat vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- További aktív témák...
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest