Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
De varj, most tenyleg ugy tunik, hogy kb. 1.1-1.2M berkoltseget jelent a cegnek, 15 ev tapasztalattal. Ez tok normalis, semmi rendkivuli nincs benne. Most az, hogy milyen konstrukcioban dolgozik, az vegulis az o dolga. (En ilyen konstrukcioban boldogan vennek fel hasznalhato seniort, de nincs.)
-
Goose-T
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Átlagos programozó vagyok. Nem vagyok kezdő, de nem is architektkedek, csapatok sem vezetek. Csak lapátolom a kódot, oszt jóvan.
Egyébként meg nem arra mondtam az átlagos dolgot, hanem a fizetésekre. Egy átlagos programozó árát fizeti ki értem havonta a cég, erre jöttek itt 800 ezres cafeteriákkal meg három havi bónusszal, hogy az alkalmazottak bezzeg ilyeneket kapnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest