- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Hővezető paszták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ody42
senior tag
Én valami hasonlót csinálok, mint amit leírtál, annyi, hogy az architect és engineer role is rám hárul, de inkább úgy mondanám, hogy az architect role mellé mindig magamra húzom az engineer rolet is, mert szeretem csinálni.
Ahogy látom nektek is egyben van ez a role, és így egy elég vastag tech stacket fed le, még akkor is, ha csak egy public cloud providerhez ért az ember, szóval én nem gondolom, hogy meglepő, hogy 2 millió alatt nem nagyon van rá megfelelő jelentkező. Aki nincs 10-15 éve a pályán, hanem most esik ki az egyetemről, az nem is tudom, hogy hogyan szedi fel a megfelelő tudást, mert ez tényleg olyan, hogy az egyik nap OS-t kell troubleshootolni, a következő nap egy key-value storet, aztán egy adatbázist, és persze az sem baj, ha tudsz kódolni, a legjobb, ha Go-ban, de jó a python is + legyen hands-on tapasztalatod mondjuk EKS designban és üzemeltetésben is, ismerj 2-3 fajta cloud orchestratort, cm toolokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bundle topik
- Diablo IV
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest